All Fresh is speciaal ontwikkeld om alle nare geurtjes te bestrijden. Zijn zachte groene dennenparfum zorgt voor hygiëne en verfrissing in de hele woning door het product toe te voegen aan het onderhoudswater.
Geurtjes van de kattenbak, de afvoer, de sterfput, of vocht- en stookoliegeuren in kelder of garage verdwijnen moeiteloos.
Toegepast op een zakdoek, op watten of in de luchtbevochtiger, verdringt hij de geuren in schoenkasten, kamers, toiletten, sportruimtes, vesiaires, tavernes, vuilnisemmers,...

TOEPASSING:
- spoelwater: 2à3 dopjes voor 5 tot 10 liter water
- luchtbevochtiger: 1 dopje
- zakdoek, propje watten of spons: goed laten indringen en op een bordje plaatsen
- kelder en garage: 3 dopjes in een emmer zuiver water
- vuilnisbak en afvoerputjes: rechtstreeks begieten met een halve tot hele koffiekop
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 10,30
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

INFO

Openingsuren:
Alle dagen behalve dinsdag en zondag, van 9 tot 18 uur. 
Waar?

BELFORTSTRAAT 24
9000 Gent
De ondergrondse parkeerplaats van de Vrijdagmarkt is vlakbij. Volg de pijlen.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Franco-Belge is een drogisterij met doe-het-zelf allures in het hart van Gent. Steeds het juiste advies, vrijblijvend en deskundig. Waar? BELFORTSTRAAT 24 9000 Gent De ondergrondse parkeerplaats van de Vrijdagmarkt is vlakbij. Volg de pijlen.

Over ons

Openingsuren? Elke dag behalve zon- en feestdagen, van 9 tot 18 uur, doorlopend. We zijn deze vakantie gesloten van 14 tot en met 24 juli. Leveringen: De welbekende naam van onze winkel sloeg van oudsher op de service van de Franco levering in heel België. Er waren 50 jaar geleden ook Franco-Belge winkels in heel het land. Dat is ondertussen drastisch veranderd. Wij zijn de laatste Franco Belge in Oost-Vlaanderen. De service van levering aan huis bieden wij ook aan, in heel Gent, volgens onze webwinkelvoorwaarden, zeer interessant voor onze verf. Vraag inlichtingen!

Contact

Franco Belge Belfortstraat 24 9000 Gent 09 225 79 21

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop