Drogisterij / Chemie /

ijzersulfaat per kg

Het toevoegen van ijzersulfaat (combinatie van FeSO4 en (Fe2(SO4)3) is een beproefde methode om de septische put vloeibaar te houden of te maken.

Deze stof breekt fosforverbindingen af, waardoor er een waterige fase ontstaat die afgevoerd kan worden, en een dikkere laag fosforverbindingen die naar de bodem zakt. Op die manier wordt de put deels opgeruimd en vrijgemaakt.

Ook de meeste kleinschalige waterzuiveringsinstallaties voegen ijzersulfaat toe aan het rioleringswater om dit te ontdoen van sulfaatverbindingen.

IJzersulfaat wordt ook gebruikt voor het doden van mos in gazons.

Pas wel op met ijzersulfaat: het maakt zeer vuile (roest)vlekken.

Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 3,00
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

INFO

Openingsuren:
Alle dagen behalve dinsdag en zondag, van 9 tot 18 uur. 
Waar?

BELFORTSTRAAT 24
9000 Gent
De ondergrondse parkeerplaats van de Vrijdagmarkt is vlakbij. Volg de pijlen.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Franco-Belge is een drogisterij met doe-het-zelf allures in het hart van Gent. Steeds het juiste advies, vrijblijvend en deskundig. Waar? BELFORTSTRAAT 24 9000 Gent De ondergrondse parkeerplaats van de Vrijdagmarkt is vlakbij. Volg de pijlen.

Over ons

Openingsuren? Elke dag behalve zon- en feestdagen, van 9 tot 18 uur, doorlopend. We zijn deze vakantie gesloten van 14 tot en met 24 juli. Leveringen: De welbekende naam van onze winkel sloeg van oudsher op de service van de Franco levering in heel België. Er waren 50 jaar geleden ook Franco-Belge winkels in heel het land. Dat is ondertussen drastisch veranderd. Wij zijn de laatste Franco Belge in Oost-Vlaanderen. De service van levering aan huis bieden wij ook aan, in heel Gent, volgens onze webwinkelvoorwaarden, zeer interessant voor onze verf. Vraag inlichtingen!

Contact

Franco Belge Belfortstraat 24 9000 Gent 09 225 79 21

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop