Vanda boodschappentrolley van de Shopping Line van Metaltex vergemakkelijkt het vervoer van uw boodschappen of anderen voorwerpen. Dankzij de 4 wielen verlicht deze boodschappenwagen uw inspanningen vooral in de trappen. Geschikt om trappen op te klimmen en af te gaan. Deze is voorzien van een afneembare nylontas die licht en weerbestendig is evenals gemakkelijk te wassen. Je kan ook deze tas als schoudertas dragen. Deze gaat open en dicht met een touwtje met een clip en heeft aan de achterzijde een afsluitbare rits om bijvoorbeeld documenten of portemonnee op te slaan. De tas zit op een stalen structuur en heeft de volgende afmetingen 59x39x19cm. Het frame is ook voorzien van een comfortabel handvat en aan de onderkant van een stang waardoor het geheel kan blijven staan.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 25,00
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

INFO

Openingsuren:
Alle dagen behalve dinsdag en zondag, van 9 tot 18 uur. 
Waar?

BELFORTSTRAAT 24
9000 Gent
De ondergrondse parkeerplaats van de Vrijdagmarkt is vlakbij. Volg de pijlen.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Franco-Belge is een drogisterij met doe-het-zelf allures in het hart van Gent. Steeds het juiste advies, vrijblijvend en deskundig. Waar? BELFORTSTRAAT 24 9000 Gent De ondergrondse parkeerplaats van de Vrijdagmarkt is vlakbij. Volg de pijlen.

Over ons

Openingsuren? Elke dag behalve zon- en feestdagen, van 9 tot 18 uur, doorlopend. We zijn deze vakantie gesloten van 14 tot en met 24 juli. Leveringen: De welbekende naam van onze winkel sloeg van oudsher op de service van de Franco levering in heel België. Er waren 50 jaar geleden ook Franco-Belge winkels in heel het land. Dat is ondertussen drastisch veranderd. Wij zijn de laatste Franco Belge in Oost-Vlaanderen. De service van levering aan huis bieden wij ook aan, in heel Gent, volgens onze webwinkelvoorwaarden, zeer interessant voor onze verf. Vraag inlichtingen!

Contact

Franco Belge Belfortstraat 24 9000 Gent 09 225 79 21

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop